Jakob Berg


Jakob Berg blev født i 1958 i Roskilde og blev uddannet ved det Danske Kongelige Kunstakedemi i 1987. Jakob Berg blev primært inspireret af de former der fangede hans øje og design var altid en naturlig del af ham. Hans grundlæggende
idé om ergonomiske former og hans valg af materialer blev i vid udstrækning bestemt af hans sociale refleksion og altomfattende holdning til livet. Former og ideer var altid i Jakob Bergs tanker og nye projekter lå altid på tegnebrættet.
Fra starten i 1990'erne samarbejdede han med en række danske og internationale virksomheder og modtog adskillige priser for sit arbejde. Et yndlingscitat fra den ny afdøde designer er: "Uden skønhed lever mennesket ikke et sekundt"

Designet af Jakob Berg

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.