Jacques Adnet

 

Jacques Adnet (1900-1984) var en fransk arkitekt, Art Deco modernistisk designer og et ikon af luksuriøs fransk modernisme. Efter af have afsluttet sine studier på Municipal School of Design i Auxerre og Ecole des Arts Decoratifs, etablerede Adnet virksomheden JJ Adnet sammen med en tvillingebror Jean Adnet. I 1925 blev Jacques Adnet anerkendt som en af de mest lovende unge designere på både Salon D’Automne og Les Expositions des Arts Decoratifs. Ud over design af møbler og spejle, har Adnet designet lejligheder og kontorer til adskillige kunder, herunder også den franske præsident Vincent Auriol og Unesco.
Gennem sin karriere var Adnet altid blandt de første kunstnere, der udtrykte nye trends. Som et sandt medlem af avantgarden i sin tid, var han en innovativ tænker og original i sit valg af form og materialer. Han var blandt de første til at integrere metal og glas i struktur og dekoration af møbler. Efter krigstiden begyndte Adnet at polstre sine møbler med læder. I dag er han en af de mest ærede franske designere, hvis flere årige og innovative arbejde stadig er meget efterspurgt.

Designet af Jacques Adnet

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.