Jacob Jensen Design (1926-2015)

 

Jacob Jensen er grundlæggeren bag Jacob Jensen Design, der blev oprettet i 1958. Han var blandt de sidste store danske designere fra 1950'ernes gyldne æra. Ydermere regnes han for at være pioner i dansk virksomhedshiatorie og den første dansker, der uddannede sig til industriel designer. Jacob Jensen var modatger af mere end 100 internatinale priser for hans designs. 

I dag er Jacob Jensen Design en teambaseret virksomhed, der er lokaliseret globalt. Her trækkes der både på erfarne og nye designere, der inspirere hinanden og i samarbejde skaber ikoniske produkter og koncepter i Jacob Jensens ånd. 

Designet af Jacob Jensen Design (1926-2015)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.