44.200.194.255 - US

Jacob Hermann

Danske Jacob Hermann (1910-1995) uddannede sig oprindeligt som møbelsnedker, men valgte tidligt kunstnerlivet ved Vestkysten. De to verdener mødes i de unikke fugle, som er skulpturelle mesterværker i træ. Vintagefuglene er i dag spredt over hele verden og udbydes på internationale auktioner – og har nu fået nyt liv igennem Warm Nordic.
I Jacob Hermanns gener lå en stor kærlighed til træ og håndens værk, som han livet igennem forfulgte. Altid åben for forandring og udforskning af sine mangfoldige talenter. Med egne ord fødtes han på en gård ved Viborg, lærte møbelsnedkeriet til sølvmedalje på samme egn for senere at blive møbelarkitekt fra Kunsthåndværkerskolen i København og uddanne sig på Kunstakademiets malerskole. På akademiet forfinede Jacob Hermann sit talent for at tegne og male og lærte fra sig ligesom flere andre toneangivende danske designere fra midten af det 20. århundrede. I løbet af livet tegnede og byggede Jacob Hermann også med egne hænder flere huse til sin familie. Som passioneret træmand vendte han altid tilbage til træet og det stolte håndværk. Med respekt formgav Jacob Hermann og fandt ind til sjælen i alt fra det mindste stykke træ til det største stykke drivtømmer.

Designet af Jacob Hermann

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.