44.210.151.5 - US

Jørgen Rasmussen

Jørgen Rasmussen

Jørgen Rasmussen er født d. 26. april, 1931 i Odense.
Designeren dimitterede fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1955 og startede i 1957 en tegnestue med fokus på enfamiliehuse med sin tvillingebror.
I 1958 begyndte tvillingebrødrene at arbejde for KEVI A/S, hvor deres opgave var at tegne en villa til Bent Harlang, virksomhedens administrerende direktør.
Jørgen og hans tvillingebror imponerede Harlang som udvidede opgaven til at inkludere design af virksomhedens stole.
Det var især Jørgen Rasmussen som påtog sig denne opgave og designede KEVI stolen som i løbet af 60’erne blev en succes og i dag er velkendt som spisebordsstol og kontorstol.
Jørgen Rasmussens mente, at nogle stole nemt kunne blive for tekniske, hvor KEVI er designet med fokus på simplicitet, holdbarhed og komfort.
Designerens succes bragte ham en ID pris for at opfinde dobbeltrullehjulet, som har to ruller asymmetrisk placeret, så de kan rotere uafhængigt af hinanden.
En genial opfindelse som ruller lettere og reducerer slid på gulv. Jørgen Rasmussens design er både til at finde på kontormiljøet og i privaten.
Hans designs inkluderer simplicitet og godt håndværk som giver sig til udtryk ved tidløse møbler.

Designet af Jørgen Rasmussen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.