44.210.151.5 - US

Iskos-Berlin

Iskos-Berlin er et designpartnerskab mellem Aleksej Iskos og Boris Berlin, grundlagt i 2010 med base i København. Sammen arbejder de to designere på tværs af områder inden for industriel design, møbler og grafisk design. De to designere har tidligere arbejdet på Komplot design, grundlagt af Berlin i 1987, hvorefter Iskos kom til i 1999. Berlin (f. 1958) er fra Skt. Petersborg, Rusland og har en kandidatgrad fra byens institut for Anvendt Kunst, mens Iskos (f. 1965) er fra Kharkov, Ukraine og har studeret arkitektur, teknik og industrielt design, både i Ukraine og Danmark. Deres udforskende karakter resulterer ofte i produkter, der bruger nye teknologier og materialer. For HAY har Iskos-Berlin skabt Soft Edge-serien med bland andet stole; et design skabt med viden om, at der ikke er noget ultimativ siddestilling, snarere at vores naturlige tilstand er en konstant dynamisk bevægelse.

Designet af Iskos-Berlin

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.