3.237.34.21 - US

Isa Dawn Whyte Jensen (1964-)


Isa Dawn Whyte Jensen er født i London og startede på den internationale Jazzscene, hvor hun i årevis har optrådt utallige steder – fra Sydøstasien til Paris, Madrid og London med fortolkninger af Nina Simone og Sarah Vaughn. Nu har Isa fået sig en fast base i Danmark, og har været kreativ konsulent for LE KLINT i mere end 11 år.
Hendes første udviklede produkt for LE KLINT er ”Hjertet” og ”Love & Light ”-projektet. Inspireret af de skandinaviske juletraditioner, en fortolkning på det traditionelle, flettede julehjerte. Isa lagde vægt på, hvordan kærligheden til design kunne udnyttes til at udbrede en hjælpende hånd til nødlidende, og sådan blev the Love & Light Project født.

Designet af Isa Dawn Whyte Jensen (1964-)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.