3.237.34.21 - US

Ionna Vautrin

 

Ionna Vautrin er uddannet fra I’école de design Nantes Atlantique i 2002. Hun har siden da arbejdet succesfuldt med Camper i Spanien, for George J. Sowden i Italien og for Ronan & Erwan Bouroullec i Frankrig. Når Ionna Vautrin taler om designer, bringes hendes følsomhed op. I 2011 modtog hun Grand Prix de la Création i Paris og har siden da arbejdet med flere anerkendte virksomheder, herunder også Foscarini. Hun åbnede sit eget studie med en ambition om at designe overraskende objekter, som er kendetegnet ved fusionen mellem det industrielle udtryk og poesi. Hendes design er simpelt, funktionelt og overraskende – gerne med et sjovt præg og flere farver. Ionna Vautrin er en lidenskabelig person, som aldrig løber tør for ideer.

Designet af Ionna Vautrin

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.