44.200.194.255 - US

Ingrid Aspen

Ingrid Aspen er født i Norge i 1982. Hun er baseret i Oslo, hvor hun arbejder som freelance møbel- og produktdesigner. Efter færdiggørelsen af sin uddannelse på National Academy of Art and Design i 2006 fortsatte hun sine studier ved Oslo School of Architecture and Design og endelig ved Politecnico di Milano i Italien. Ingrid kombinerer sin passion for at arbejde med farver med præcis glasblæsning og metalbearbejdningsteknikker for at skabe unikke design, der kommunikerer hendes engagement i feminisme og bæredygtighed. I dag arbejder Ingrid Aspen på en bred vifte af projekter, herunder både inden for produktdesign, møbler og interiør.

Designet af Ingrid Aspen

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.