Ingrid Aspen

Ingrid Aspen er født i Norge i 1982. Hun er baseret i Oslo, hvor hun arbejder som freelance møbel- og produktdesigner. Efter færdiggørelsen af sin uddannelse på National Academy of Art and Design i 2006 fortsatte hun sine studier ved Oslo School of Architecture and Design og endelig ved Politecnico di Milano i Italien. Ingrid kombinerer sin passion for at arbejde med farver med præcis glasblæsning og metalbearbejdningsteknikker for at skabe unikke design, der kommunikerer hendes engagement i feminisme og bæredygtighed. I dag arbejder Ingrid Aspen på en bred vifte af projekter, herunder både inden for produktdesign, møbler og interiør.

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.