3.229.117.191 - US

Inga Sempé

Inga Sempé er en fransk designer, som bor og arbejder i Paris. Hun er uddannet på Ecole Nationale Superieure de Création Industrielle (ENSCI) i Paris (1993), hvorefter hun også tog et stipendium ved Villa Medici, Adacémie de France i Rom (2000-2001). Samme år åbnede Inga Sempé sit eget designstudie. I begyndelsen samarbejdede hun først med de italienske virksomheder Cappellini og Edra, men arbejder i dag med flere internationale virksomheder verden over. Hun blev tildelt Red Dot Design Award i 2007. Hendes arbejde er kendt for en let berøring, for en stærk personlighed og for en særlig karakter. Ideen om daglig brug er i centret af Sempés tilgang til design. Hun søger ofte materialer med specielle egenskaber for at imødekomme behovet om en daglig funktion. For HAY har hun skabt det Letter Box, Pinorama Ruban, Panier og Matin Bordlampe.

Designet af Inga Sempé

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.