Ib Kofod-Larsen Design

 

Den Danske arkitekt og møbeldesigner Ib Kofod-Larsen (1921-2003) færdiggjorde arkitekturstudiet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København og åbnede sit eget studie i København i 1948. Ib Kofod-Larsen var en fremtrædende figur inden for dansk modernisme sammen med mestre som Kaare Klink, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Finn Juhl og Nanna Ditzel. Kofod-Larsen betragtede ikke skandinavisk design som et regionalt fænomen, men som en del af den internationale modernisme. Han fik stor succes internationalt, hvor hans værker blev de bedst sælgende inden for dansk design i USA i 50’erne. Ib Kofod-Larsen arbejdede sammen med møbelproducenter i Tyskland, Sverige, Japan, USA og England og udstillede i hele Europa og USA.

Designet af Ib Kofod-Larsen Design

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.