Hugo Passos

Designer Fredericia Møbler

Hugo Passos er oprindelig fra Portugal, men er bosat i London. Designeren Hugo Passos designer velkendte og underholdende hverdagsgenstande, som er inspireret af designerens interesse for den menneskelige skala af hverdagsgenstande.

”Mit arbejde handler om det daglige liv – hvad er meningen med at have ting, hvis de ikke giver dig glæde?”

I 2012 startede Hugo sit eget designstudio og hans værker har været vist på SaloneSatellite i Milano og London Design Festival.

Designprocessen handler for Hugo Passos om opmærksomheden på de materialer, strukturer og ergonomer, der påvirker brugen og den endelige syntese af designet. Hans tilgang genlyder dybt med Fredericias kernedesignværdier og derfor blev Piloti-bordene det første samarbejde med Fredericia.

Designet af Hugo Passos

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.