3.239.11.178 - US

HOLGER NIELSEN


En lottogevinst førte til mere end bare midlertidlig begejstring. Grundlæggeren af Vipp, Holger Nielsen, vandt en bil på billetten til sit lokale fodboldstadion i 1932. Han solgte bilen og købte en metalpresse og et par år senere, da hans kone Marie manglede en skraldespand i sin frisørsalon, gik han ud i værkstedet og lavede en til hende - den der i dag er kendt som Vipp Pedalspanden.

Holger Nilsen havde ingen anelse om, at denne skraldespand udstyret med en pedal, designet i 1939, ville blive begyndelsen på et helt univers af tilbehør, møbler og køkkenudstyr. Ej heller, at dette ville blive starten på det kendte Vipp Hotel.

Vipp Hotellet er et lækkert Vipp designunivers og byder på usædvanlig indretning og detalje. Hotellet har ikke værelser ét sted, men fordelt på tre lokationer. Vipp Shelter omgivet af svensk natur, Vipp Loft i København og Vipp Chimney House i den historiske del af København.

Vipp er fortsat en familieejet virksomhed og ledes af Holgers datter Jette Egelund, som sammen med sine to børn har 45 ansatte i København.

Designet af HOLGER NIELSEN

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.