Henning Larsen Architechts

 

Henning Larsen Architects er et internationalt arkitektfirma med stærke skandinaviske rødder. Henning Larsen etablerede virksomheden i 1959 efter en studierejse til USA. Henning Larsen Architects har altid været præget af nysgerrighed og vision. De fleste af virksomhedens projekter er baseret på konkurrencer, hvor internationalt fokus har været til stede lige fra starten. En af de første konkurrencer, der blev vundet af Henning Larsen Architects var Stockholms Universitet i 1961. Den første pris resulterede i et internationalt gemmebrud. Igennem årene har Henning Larsen Architects designet et stort antal projekter verden over, herunder flere uddannelsesinstruktioner – fra folkeskoler til universiteter og kulturelle bygninger, fra museer til biblioteker og store koncertsale. I dag er Henning Larsen Architects en af Europas førende arkitektfirmaer med kontorer i flere lande.

Designet af Henning Larsen Architechts

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.