Helge Sibast

Helge Sibast

Helge Sibast har stået fadder til en række ikoniske stole, som i kraft af deres skulpturelle kvaliteter og høje håndværksmæssige standard, stadig er efterspurgte verden over og fortsat høster internationale priser og anerkendelse. Netop respekten for den danske håndværkstradition og det internationale udsyn var medvirkende til, at Helge Sibast i løbet af sin karriere blev en markant ambassadør for dansk møbeldesign. Helge voksede bogstavelig talt op i sin fars snedkerværksted, hvor duften af træ og høvlspåner nærede interessen for faget. Som søn af en dygtig møbelsnedker, lå det derfor naturligt i kortene, at den unge Helge skulle i lære hos sin far, P. Olsen Sibast, der i 1908 havde grundlagt Sibast Møbler i den fynske by Stenstrup. Evnen til at koble æstetik, funktion og kvalitet med et designmæssigt slægtskab kom til udtryk i Helge Sibasts skulpturelle spisestole, Sibast No 7, 8 og 9 fra 1953. Stolene, der er kendetegnet af et unikt og gennemtænkt formsprog, skiller sig stadig ud i kraft af deres kompleksitet og fine håndværk.

Designet af Helge Sibast

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.