44.200.194.255 - US

Harrit-Sørensen + Samson (1991-)


Harrit-Sørensen + Samson er bestående af Thomas Harrit, Nicolai Sørensen og Kim Samson. Sammen er de uddannet designere fra Danmarks Designskole hvor de dimitterede i 1991. Lige siden har de fulgtes ad, som både venner og samarbejdspartnere. Kort efter endt uddannelse tilbage i 1991 stiftede Thomas Harrit sammen med Nicolai Sørensen tegnestuen HarritSørensen. Sammen har de tre under navnet Harrit-Sørensen + Samson tegnet en lampeserie for LE KLINT.
Thomas Harrit, Nicolai Sørensen og Kim Samson er kendt for at have tegnet ”SNOWDROP” lampeserien for LE KLINT. Her stod Thomas og Nicolai fortrinsvis stået for den funktionelle udvikling hvor Kim Samson har bidraget med den feminine formgivning af produkterne. SNOWDROP serien består af en pendel samt væg-, gulv-, og bordlampe.

Designet af Harrit-Sørensen + Samson (1991-)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.