34.239.170.244 - US

Hans Sandgren Jakobsen

Designer Fredericia Møbler

Hans Sandgren Jakobsen

Hans Sandgren Jakobsen var uddannet møbelsnedker og har igennem sin karriere både gået på Det Kongelige Danske Kunstakademi – Designskolen, arbejdet et år i Japan og derefter arbejdet i Nanna Ditzels tegnestue fra 1990-1997, her lært han en tilgang til materiel nysgerrighed grænsesøgende.

Sandgren Jakobsens designede Galleri skamlen, som var han designgennembrug i 1998 og var udviklet i samarbejde med Fredericia. I 1998 skød hans karriere i vejret og allerede i år 2000 modtog han Den Danske Møbel Pris.

”Gode møbler vil tiltrække dig – appellerer først til øjet, så til sjælen. Det er det, jeg vil opnå med mit design.”

 Sandgren Jakobsen har med sin kærlighed til lysstyrke og enkelthed nu sat sig fast til den danske skandinaviske designtradition. Han har igennem hans karrierer modtaget massevis af priser og legater både nationalt og internationalt, som har udfoldet hans talent og designs.

Designet af Hans Sandgren Jakobsen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.