35.174.62.162 -

Hans J. Wegner

Hans J. Wegner blev født i 1914 i Tønder, Danmark og betragtes som en af de mest produktive, innovative og kreative danske designere. Den danske møbeldesigner begyndte at interessere sig for design allerede da han som 14 årig begyndte sin læretid hos den danske snedkermester H.F Stahlberg. Før han startede med at arbejde som møbelarkitekt, studerede han på Kunsthåndværkerskolen fra 1936 til 1938 i København, hvor han også var bosat. Hans J. Wegner er også kendt som ”Stolens Mester”, hvilket kommer af at han i sin tid tegnede op mod 500 stole igennem sin karriere – hvoraf han også designede en af hans mest ikoniske og anerkendte mesterværker, Y-stolen som siden 1950 har været i uafbrudt produktion. Kernen og drivkraften i Hans J. Wegners arv er evnen til at udtrykke møblernes sjæl gennem funktionalitet og enkelthed. I løbet af sin læretid hos snedkermesteren fik han en grundlæggende og dyb forståelse for snedkerteknikker og raffineret formsprog. Hans J. Wegners design er baseret på naturlige materialer og specielt designet med respekt for træ og dets æstetik. Hans J. Wegners møbler er udstillet i næsten alle store designmuseer i Verden – fra Designmuseum i København til Die Neue Sammlung i München og The Museum of Modern Art i New York.

Designet af Hans J. Wegner

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.