34.239.170.244 - US

Hans Bølling

Hans Bølling 

Hans Bølling er en dansk designer, der i 1931 blev født i Braband. Han har igennem sin karrier deltaget på Højskolen for Design og Håndarbejde, som var starten på hans rejse og passion indefor arkitektur. Han dimitterede som arkitekt fra the Royale Danske Kunst Akademi. Samarbejdet med Brdr. Krüger byder på designs, som det velkendte Bølling Tray Table og han har været med til at designe en bred vifte af objekter, møbler, boligkomplekser og rådhuse. 

Designet af Hans Bølling

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.