Halskov & Dalsgaard

Den prisbelønnede designduo bag Halskov & Dalsgaard forenes i en vedvarende søgen efter funktionalitet og innovative løsninger, som løfter hverdagsobjekter til designobjekter. Halskov & Dalsgaards design udspringer af stor kreativitet, skabertrang og sans for formgivning og æstetik, som også spores i deres mere industrielle design. Ud over en baggrund som industrielle designere er Christina Halskov og Hanne Dalsgaard også begge uddannet arkitekter med en klar historisk bevidsthed. Elementer fra den skandinaviske designtradition finder sammen med internationale strømninger og referencer vej til deres design i alt fra materialer til linjer og farver.
Drivkraften for Christina Halskov og Hanne Dalsgaard er kærligheden til arkitektur og design. Med respekt for den moderne designhistorie formgiver de funktionelle såvel som æstetiske produkter i deres fælles tegnestue Halskov & Dalsgaard Design.

Designet af Halskov & Dalsgaard

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.