100.26.196.222 - US

Hallgeir Homstvedt (1977-)


Hallgeir Homstvedt er en Norsk produktdesigner. Han har studeret Industriel design på Newcastle University i Australien, her dimitterede han med udmærkelser i 2006. Efter endt uddannelse arbejdede han for Norway Says design, for at i 2009 at grundlægge sit eget studie med fokus på møbel-, produkt- og interiørdesign. Hallgeir Homstvedt har været udstillet i byer som Oslo, London, Tokyo, New York og Milano. I 2017 blev han tildelt Årets Designer i Norge.
Homstvedt mener at en af fordelene ved at være designer på så mange forskellige områder er, at man ikke fremstår i nogen specifik designkategori. Det betyder at man nærmer sig en designopgave med friske øjne og forhåbentligt sætter spørgsmålstegn. Hallgeir Homstvedt er kendt for at tilbyde et nyt perspektiv gennem brug af materialer, produktionsteknikker og legende karakter.

Designet af Hallgeir Homstvedt (1977-)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.