Gubi Olsen

 

Gubi Olsen (f. 1947) grundlagde GUBI i 1967 sammen med sin kone, Lisbeth Olsen. Fra starten har virksomheden været baseret på produktdesign og udvikling. Igennem årene har designerparret skabt en stor samling af polstrede møbler.
Gubi Olsen, der er uddannet fra ”den permanente udstilling af dansk kunsthåndværk”, har altid skubbet grænserne for at udforske nye retninger inden for design. Med et kontinuerligt globalt syn, har han skabt sit eget unikke postmodernistiske udtryk. Inspirationen kommer fra den rige danske tradition for håndværks- og møbelproduktion, blandt med historiske og visuelle referencer, såsom fransk biografi, Napoleon Bonaparte og et flygel.

Designet af Gubi Olsen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.