Gry Holmskov

 

Gry Holmskov begyndte sin karriere i 2000 som snedkerstuderende ved Rud. Rasmussens Snedkerier Møbelværksted i København, som er et af de ældste og mest anerkendte møbelproducenter i Danmark. Virksomheden står desuden får fire generationer af fremragende håndværk og kompromisløs kvalitet. I 2010 uddannede Gry Holmskov sig på det Kongelige Danske Kunstakademi og har siden da beskæftiget sig med møbler og produktdesign i sit eget studie, Gry Holmskov Design. Med sin specielle sans for materialer og håndværk skaber hun værker med præg af typisk og klassisk dansk design – minimalistisk, funktionelt, tidløst og elegant. For eksempel Task pendlen som hun designede til den danske producent Menu, der har til formål at skabe en unik atmosfære i et rum. I sine værker undgår Gry Holmskov unødvendige detaljer og har fokus på æstetik og en positiv forbindelse imellem mennesker og møbler.

Designet af Gry Holmskov

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.