44.210.151.5 - US

Grethe Meyer

 

Grethe Meyer

Grethe Meyer blev i 1947 uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1947 og var en af de mest anerkendte repræsentanter for dansk industriel design. Hendes innovative og fremtrædende designs gjorder hende særlig bemærket og i hendes karrierer har hun bygget sine designs på modernistisk filosofi om enkelthed og funktionalitet.  

"En ting er aldrig en ting i sig selv, men et objekt i sin funktion"

Siden 1960 hvor hun grundlagde tegnestuen Grethe Meyer Design, har hun skabt design med fokus på æstetiske, enkle, tidløse og funktionelle design, der er blev klassikere – også den dag i dag. Hun har siden da skabt skønne og unikke designs til anerkendte mærker som Georg Jensen, Royal Copenhagen og Boligens Byggeskabe i samarbejde med Børge Mogensen i 1950’erne. Hun bestræb sig altid om at skabe design der havde personlighed uden at gå på kompromis med kvalitet, det er på baggrund af det at FDB Møbler netop har relanceret stentøjsserien Ildpot.

Designet af Grethe Meyer

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.