Grethe Meyer.MENU

Grethe Meyer

Grethe Meyer blev i 1947 uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1947 og var en af de mest anerkendte repræsentanter for dansk industriel design. Hendes innovative og fremtrædende designs gjorder hende særlig bemærket og i hendes karrierer har hun bygget sine designs på modernistisk filosofi om enkelthed og funktionalitet.  

"En ting er aldrig en ting i sig selv, men et objekt i sin funktion"

Siden 1960 hvor hun grundlagde tegnestuen Grethe Meyer Design, har hun skabt design med fokus på æstetiske, enkle, tidløse og funktionelle design, der er blev klassikere – også den dag i dag. Hun har siden da skabt skønne og unikke designs til anerkendte mærker som Georg Jensen, Royal Copenhagen og Boligens Byggeskabe i samarbejde med Børge Mogensen i 1950’erne. Hun bestræb sig altid om at skabe design der havde personlighed uden at gå på kompromis med kvalitet.

Designet af Grethe Meyer.MENU

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.