44.210.151.5 - US

Giulio Lacchetti

Giulio Lacchetti er både industriel designer. Derudover er han kunstdirektør og underviser på flere designskoler og universiteter. Hans karakteristiske træk inkluderer forskning og definition af nye typer af objekter. I 2001 vandt han sammen med Matteo Ragni Compasso d’Oro ADI-prisen med det ”biologiske nedbrydelige bestik” Moscardino ”, som er en del af den permanente designkollektion på MoMA i New York. I 2009 blev han tildelt prisen for innovation af præsidenten for den italienske republik. For Foscarini har han designet Tropico - et projekt, der er baseret på et enkelt modulært element, der skaber flere former og Magneto-lampen, der gør brug af den usynlige kraft af en magnet til et objekt, der er designet til at flytte og rette lys.

Designet af Giulio Lacchetti

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.