34.239.170.244 - US

Giampietro Gai (1972-)


Giampietro Gai blev født i 1972 i Valdobbiadene beliggende i Italien. Han har en bachelorgrad i industriel design fra IUAV i Venedig, Italien, hvor han dimitterede i 1998 og siden har han arbejdet med design af forskellige ting. Han har altid haft en interesse for at tegne samt en interesse for teknologi. Hans far var håndværker og hans mor havde ligeledes en passion for at tegne. Giampietro Gai har mange talenter og han har også i en kort periode boet i Australien, hvor han beskæftigede sig med freelance grafik- og webdesign. Han designer blandt andet også møbler, vaser og maskiner.
Giampietro Gai er specielt kendt for at have designet O-space lampen sammen med Luca Nichetto. En simpel, men alligevel futuristisk pendel med et tidløst design.

Designet af Giampietro Gai (1972-)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.