3.230.143.213 - US

George Sowden

 

George Sowden er født i Leeds, England. Han har studeret arkitektur på Gloucestershire College of Art og flyttede i 1970’erne til Milano for at arbejde med Ettore Sottsass og Olivetti. I 1979 åbnede George Sowden sit eget design- og produktudviklingsstudie og blev i 1980’erne en af grundlæggerne af designkollektivet Memphis Group. I 2010 grundlagde han SOWDEN – sit eget mærke. Han har arbejdet som designer og produktudvikler for mange virksomheder over hele verden og vundet adskillige designpriser, inklusive den prestigefyldte Compasso d’Oro Award. George Sowden har en personlig interesse i at arbejde med håndværk og små industriorganisationer, der sammen med sit arbejde relateret til mønster og udsmykning går tilbage til 1970’erne og fortsætter i dag. Designeren George Sowden bor og arbejder fortsat i Milano og har for HAY designet adskillige unikke design.

Designet af George Sowden

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.