34.239.170.244 - US

George Nelson

George Nelson (1908-1986) blev i født i Connecticut, USA og var en af de mest indflydelsesrige personer i den tidlige periode for moderne design og amerikansk modernisme. Han blev uddannet på Yale som arkitekt og troede at en designers formål var, at forbedre verden ved at bruge perfektion af naturens kreationer som hans guide. I 30’erne og 40’erne arbejdede han på tidsskrifterne Pencin Points og Architectural Forum som skribent og redaktør. George Nelsons artikler og udstillingen ”International Style” på Museum of Moderne Art i New York manifesterede indflydelsen af den europæiske modernisme på amerikansk design og arkitektur i 1930’erne. Samme periode etablerede George Nelson et arkitektkontor i New York og startede senere sin egen arkitekt- og designvirksomhed.

Designet af George Nelson

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.