3.230.173.188 - US

Garcia Cumini

Garcia Cumini er født inden for to kulturer – italiensk og spansk, hvor kreativitet, skønhed og livsglæde er grundlæggende værdier. Virksomheden blev grundlagt i 2012 af Vicente Garcia Jiménez og Cinzia Cumini. Med sine to komplementære personligheder har de to designere bygget deres designfilosofi på konceptet Slow Design. De har en holistisk tilgang til design, hvor de afsætter tid og energi til omhyggelig forskning og analyse. De tager sig tid til at forstå livsstilen for klienter for fuldt ud at kunne forstå og udnytte potentialet. Resultatet af dette er former og objekter, der er designet til at kunne holde og bevare balancen mellem følelser og funktion, kunst og teknologi, samt intuition og omhyggeligt design. Garcia Cumini består af et tværfagligt team som fokuserer på produktdesign og midlertidig arkitektur. Garcia Cumini har etableret et stærkt samarbejde med møbelproducenter som Agape, Cesar, Foscarini og Zanotta. Garcia Cumini blev tildelt en hæderlig nævnelse i kategorien ”Udstillingsdesign” ved XXII Compasso d’Oro – den første og mest indflydelsesrige pris for industrielt design, for deres ”Infinity-projekt”.

Designet af Garcia Cumini

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.