Gabriella Crespi

Gabriella Crespi
Gabriella Crespi var en italiensk designer og kunstner, der er bedst kendt for sine skulpturelle møbeldesigns fra 1960’erne og 1970’erne. Crespi er født i 1922 i Toscana nær Firenze og studerede på Polytechnic i Milano, hvor fascinationen kom af Le Corbusiers og Frank Lloyd Wrights skelsættende arbejde. Crespi kickstartede sidenhen sin karriere ved at lave måneinspirerede stålskulpturer i miniature i 50’erne, men skiftede hurtigt over til industri- og møbeldesign. I 1960’erne arbejdede hun tæt sammen med Maison Dior.
Hun fulgte sin passion for design op igennem 70’erne og 80’erne og nåede at skabe en masse, som vi den dag får stor glæde af. I 1985 opgav hun sin designpraksis for at forfølge en åndelig og asketisk livsstil, idet hun gav alle sine ejendele væk. Designeren døde d. 14. februar 2017 i Milano, Italien.
I år 2022 markeres hendes 100 års jubilæum, ved en reproduktion af hendes skønne Bohemian 72 havemøbel-kollektion, som GUBI står bag. Du kan købe loungestol, sofa, ottoman og lampen her hos Jacobsen Møbler.

Designet af Gabriella Crespi

Sorter efter
Vis per side

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.