44.220.44.148 - US

Friso Kramer

Friso Kramer blev født i Amsterdam i 1922. Efter endt uddannelse i Interior Design fra Institute of Applied Arts i Amsterdam arbejdede han som designer fra 1948-1963 hos De Cirkel.
En producent af stålmøbler, som var fusioneret med Ahrend-gruppen i 1939.
Han endte med at være Art Director for Ahrend Group fra 1971-1983. Friso Kramer har gjort sig bemærket med sine to betonbænke desinger med lav og høj ryg, der er designet til offentlige rum.
Revoltstolen i 1953 og den Resultatstol han designede sammen med Wim Rietveld i 1958.

Ved siden af ??sit designarbejde havde Friso Kramer også mange administrative roller i kunst- og designinstitutioner - både i sit hjemland og i udlandet.
Han underviste også på Royal Academy for Fine Arts i Haag. Sammen med Ahrend har HAY gengivet Resultat- og Opstandelsesmøblerne.

Designet af Friso Kramer

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.