34.239.170.244 - US

Frederike Martens

Frederike Martens (1987-)

Den unge designer Frederike Martens er uddannet industriel designer ved Designskolen i Halle, Tyskland, hvor hun har specialiseret sig i glas og keramik. Med et sjældent talent for rene, slående og enkle former såvel som et skarpt øje for tidløse farver formår Martens at skabe minimalistiske designs, hvilket Sablo serviceserien, som hun blandt andet har designet for Blomus, er et levende bevis på. I designprocessen har Martens øje for en given genstands praktiske anvendelse, ligesom hun også udviser en særlig følsomhed over for, hvordan materialer fungerer både alene og sammen, hvilket bevidner om hendes upåklagelige sans for balance og proportioner i designobjekter.

Designet af Frederike Martens

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.