3.229.117.191 - US

FRANK

FRANK er et designstudie som har base i London. Det er en duo, som består af Pam West (f. 1974 Scotland) og Matt Edmonds (f. 1974 England) der står bag det populære studie. Designerduoen mødte hinanden da de begge studerede Produkt Design på Buckinghamshire College og valgte i 2001 at slå sig sammen og danne et kreativt partnerskab. FRANK samler inspiration fra sværindustri, infrastrukturer samt rummet mellem ting og steder. Kendetegnet ved deres arbejde er konceptuel og teoretisk forskning, som er perfekt afbalanceret med et strejf af pragmatisme.
Deres forenklede tilgang til konceptualisering af projekter gør det muligt for dem at arbejde på tværs af forskellige designfelter i internationale virksomheder og institutioner.
I samarbejde med HAY står FRANK bag designet Standard Issue.

Designet af FRANK

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.