3.239.11.178 - US

Franco Albini (1905 – 1977)


Franco Albini var italiensk arkitekt, designer og universitetsinstruktør i design. Han blev uddannet arkitekt fra Politecnico di Milano Universitet i 1929. Han har udstillet sine værker i Milan og i 1930 åbnede han sin egen tegnestue. Han har igennem årene vundet flere italienske designpriser. Hans kreationer fusionerede moderne møbeldesign med det italienske traditionelle kunsthåndværk. Han udnyttede det dygtige italienske håndværk. Det førte til elegante designs baseret på minimalistisk æstetik.
Franco Albini er kendt for en række møbeldesigns. I 1950’erne designede han blandt andet de berømte rattanstole Margherita og Gala som i dag står udstillet i Museum of Modern Art (MOMA) i New York. Året efter designede Franco Albini Ottomanen og Belladonna-sofaen, møbler som i dag er verdenskendte.

Designet af Franco Albini (1905 – 1977)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.