44.210.151.5 - US

Flemming Agger (1944-)


Flemming Agger er oprindeligt uddannet møbelsnedker. Senere gik han på Den Danske Kunsthåndværksskole for at blive uddannet arkitekt. Efter endt uddannelse var han med til diverse opgaver, som at renovere TV-byen. Udover det har han også været sagsarkitekt på indretningen af Miljøministeriet samt togstationen i Københavns lufthavn. Flemming Agger har igennem årene lavet idéoplæg og produktudvikling for Den Danske Pavillon i Sevilla.
Flemming Agger har designet en del metallamper for LE KLINT. Kombination af metal og de klassiske LE KLINT skærme var en stor succes fra start. Flemming Agger står ligeledes bag den kendte LE KLINT 368 standerlampe i sort, som blev lanceret i 1979 på messe i Göteborg og er stadig en stor favorit i dag.

Designet af Flemming Agger (1944-)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.