Flöz Design

Flöz Design

Den tyske designvirksomhed Flöz Industriedesign blev grundlagt i 1989 af de industrielle designere Oliver Wahl og Peter Golz. I de efterfølgende år blev virksomhedens portefølje udvidet til at omfatte branding, hvorfor virksomheden udviklede sig til designbureauet Flöz Design, der varetager opgaver inden for både produkt- og branddesign. I dag består Flöz Design af et tværfagligt team bestående af produkt- og kommunikationsdesignere såvel som brandeksperter, som sammen skaber løsninger inden for produktdesign, virksomhedsdesign og markedslanceringskampagner for sine kunder. Inden for produktdesign har Flöz designet en lang række serier for Blomus, der omfatter boligtilbehør til store dele af hjemmet. Blandt disse designløsninger for Blomus har Flöz Design præsteret at vinde prestigefyldte priser for deres design, herunder Reddot Design Award, German Design Awward og iF Product Design Award.

Designet af Flöz Design

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.