Ferruccio Laviani

 

Ferruccio Laviani er født i Cremona i 1960. Han studerede på Instituto Professionale Internazionale per l’Artigianato Liutario e del Legno di Cremona og modtog sit eksamensbevis i 1978. Derefter studerede han på Politecnico og tog eksamen i 1986. I denne periode studerede han også på Politecnico di Design di Milano, som er en privatskole hvor han modtog sit eksamensbevis i 1984. I 1983 begyndte han at arbejde i Studio De Lucchi, blev partner i 1986 og forlod sit firmaet i 1991 for at åbne sit eget studie i Milano. Han arbejder som arkitekt inden for produkt- og interiørdesign, samt inden for kunst og grafik. Han har været kunstdirektør i Kartell siden 1991 og har haft denne stilling ved forskellige virksomheder, herunder Flos, Foscarini m.fl. Med sin omfattende erfaring som designer bliver han ofte opfordret til at holde foredrag på universiteter, skoler for design, messer og institutioner der fremmer kultur og design.

Designet af Ferruccio Laviani

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.