Eva Harlou

 

Eva Harlou blev født i 1977 i Skanderborg og studerede på Arkitektskolens i Århus. Det var kort efter uddannelsen i 2003, at Eva Harlou befandt sig i at spille en nøglerolle hos Københavns arkitekter 3XN, hvor hun administrerede konkurrenceindlæg og fik en forståelse af, hvordan arkitektverden fungerer. Efter at have arbejdet med virksomheder overalt i Europa, åbnede hun sit eget studie i 2006. I Eva Harlous sind er arkitektur både håndværk og kunst. Mest af alt indrammer arkitektur menneskeliv. Med arkitektur kommer et stort ansvar for at forsøge at forstå den menneskelige natur. Hendes filosofi er, at arkitektur både skal være funktionelt, holdbart og smukt. Desuden finder hun det meget vigtigt, at arkitektur afslører et klart og forståeligt koncept – fortæller en enkel historie. Eva Harlou tror ikke, at ”mindre er mere”, men hun nyder når enkle og smukke geometriske former løser alle udfordringer i et projekt. Arkitektur behøver ikke at være vanskelig og innovativ arkitektur behøver ikke at ligne noget der er eksploderet. Eva Harlous boligprojekter har for nylig vagt stor opmærksomhed. Projekterne er innovative, ægte og meget genkendelige med hendes fortolkning af klassiske geometriske former.

Designet af Eva Harlou

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.