Eugenio Gargioni og Guillaume Albouy

 

Eugenio Gargioni og Guillaume Albouy er to talentfulde designere. De har i samarbejde med Foscarini realiseret Plena pendlen. Eugenio Gargioni dimitterede i industrielt design ved University of Achitecture I Genova. Han grundlagde et designstudie sammen med arkitekten Paola Traversa Euga og har siden modtaget anerkendte priser som Red Dot og iF designprisen. Guillaume Albouy er uddannet inden for maskinteknik fra Toulouse og har en kandidat i industrielt design. Da han flyttede til Milano, grundlagde han Ghiom studiet, hvor han har designet til sportsudstyrsbranchen og en del grafiske produkter. Han modtog priserne étoile de l’Observeur du Design og IF designprisen.

Designet af Eugenio Gargioni og Guillaume Albouy

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.