3.237.34.21 - US

Esben Christoffersen og Rune Vigil Nielsen

 

Fætrene Esben Christoffersen og Rune Vigil Nielsen grundlagde Eberhart Furniture i 2014. De to fætre har fra start af haft et klart formål med Eberhart Furniture – at producere originale møbler af høj kvalitet, der hædrer skønheden i solide og rå materialer. Eberhart fremstiller møbler i funktionelle og solide materialer, som ældes og patinerer med ynde. Eberhart har etableret et lokalt produktionshus på Sydfyn, hvor alle Eberhart møbler bliver produceret. Frøene til Eberhart blev sået i den lille by Tulstrup ved Ry, hvor fætrenes bedstefar lærte fra sig af sine egenskaber som velanskrevet arkitekt og tømrer. Esben og Rune tilbragte alle skoleferier i Tulstrup med endeløse timer i det velassorterede træ-værksted. Skoleferierne i Ry var et frirum for Esben og Rune og resten af fætter/kusineflokken, hvor der blev leget i den smukke natur eller arbejdet i værkstedet dagen lang. I etableringen af Eberhart har fætrene bragt dette frirum, legen, indsigten og kundskaberne med sig.

Designet af Esben Christoffersen og Rune Vigil Nielsen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.