3.229.117.191 - US

Esben Bredsdorff Klint (1915-1969)


Esben Klint var søn af professoren Kaare Klint og bror til professoren Naur Klint. Esben Klint var uddannet arkitekt og brugte meget tid på at rejse. Han har blandt andet besøgt lande som Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Belgien, Frankrig og Schweiz. Esben Klint har arbejdet forskellige steder. Blandt andet Phillips Radiofabrik i Holland. Han har også arbejdet for designeren Mogens Koch og var elev hos sin far, Kaare Klint. Esben Klint åbnede sin egen tegnestue i 1954, men lukkede den efter seks år på grund af sygdom og startede derefter som konsulent for LE KLINT og var tilsynsførende på Grundtvigskirken.
Han tegnede mange af lampeskærmene for LE KLINT. Mange af dem er i dag stadig i LE KLINTS sortiment, som blandt andre Model 147, Model 311, Model 107 og Model 375.

Designet af Esben Bredsdorff Klint (1915-1969)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.