3.230.173.188 - US

Ernst & Jensen

Anne-Mette Bartholin Jensen (1969) og Morten Ernst (1964) har igennem mange års samarbejde manifesteret sig som eksponenter for moderne dansk design. Designerne Ernst & Jensen blev begge uddannet arkitekter i henholdsvis 1997 og 1998 på Kunstakademiets Arkitektskole i København, Danmark. I 1994 udstedte Erik Jørgensen Møbelfabrik en designkonkurrence med følgende tema ”giv et bud på en ny samværssituation” og det var her designduoens eventyr begyndte. Designerne Ernst & Jensen designede da Waves og vandt konkurrencen. Siden titlen som vindere af Erik Jørgensens Møbelfabrik konkurrence, har de skabt international anerkendelse med deres innovative og organiske formsprog. Designernes tilgang til design handler om at se på rummet som en helhed og at rummet spiller en væsentlig faktor for deres design. De mener, at møblerne fungerer som en del af rummet og endda er med til at ændre bevægelsen i rummet.

Designet af Ernst & Jensen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.