3.230.143.213 - US

Erik Jørgensen

 

Erik Jørgensen (1928-1998) var uddannet sadelmager og møbelpolstrer. I 1954 grundlagde han sit eget værksted ved navn Erik Jørgensen Møbelfabrik i Svendborg. Hans formål med at åbne sit eget værksted var at hans ekspertise for branchen inden for møbelpolstring kunne komme til udtryk. Erik Jørgensen er særligt kendt for sine sofadesign, hvoraf flere i dag er møbelklassikere – EJ 220, EJ 250 og EJ 270 for at nævne nogle få. Hans grundlæggende og dybe forståelse for materiale og passion for simpelt og enkelt design har resulteret i mesterværkerne, som siden er blevet arketypen på den danske sofa. I dag er Erik Jørgensen Møbelfabrik et internationalt og anerkendt møbelbrand, men også en familievirksomhed som drives af anden generation. Det har været muligt at skabe et anerkendt brand ved at koble viden og kunnen sammen med markedets moderne tendenser, hvilket har resulteret i det virksomheden er i dag.

Designet af Erik Jørgensen

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.