Erik Hansen (1916 – 1982)


Erik Hansen var Overingeniør og var især kendt for at have tegnet den unikke Saxlampe for Le Klint. En enkel og funktionel væglampe som kan tilpasses behovet. Lampen blev første gang tegnet i 1952 - Alt startede da Erik Hansen og hans hustru manglede en lampe, som kunne tilfredsstille deres behov. Hansen besluttede sig for at tegne den perfekte lampe og det endte med et samarbejde mellem Erik hansen og Jan Klint, den daværende direktør i LE KLINT.
I dag er lampen er stadig meget populær. Den klassiske skærm med naturens træsorter siges for mange at være et synonym for LE KLINTS lamper. Erik Hansen er udover Saxlampen også kendt for at have tegnet LE KLINT 332 væglampe samt LE KLINT 335 væglampe.

Designet af Erik Hansen (1916 – 1982)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.