3.237.34.21 - US

Emma Bukhave Vidarsson

 

Emma Bukhave Vidarsson er født i 1993. Hun studerede ved Det Kongelige Danske Kunstakademi, Skolen for Arkitektur og Design. Med en baggrund inden for arkitektur er hovedformålet med Emmas design at bidrage med rumlighed, æstetik og funktionel værdi – hvad end det er et møbel, en bygning eller endda en byplan. For Emma er design en måde at kommunikere på. Hendes arbejde er drevet af de visuelle og de taktile aspekter af et design mod at skabe tidløse værker, der går ud over trends. Hun mener, at inspiration kan findes overalt. Hun bruger lys, overflader, materialer og strukturer som hendes vigtigste instrumenter når hun designer noget. Emma Bukhave Vidarsson arbejder med en praktisk tilgang til design og betragter forståelsen af konstruktionen og den ekstrasensoriske opfattelse som vigtig, da hun mener at fantastisk design er stimulerende og bør invitere folk til at engagere sig i og interagere med.

Designet af Emma Bukhave Vidarsson

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.