3.237.34.21 - US

Eliana Gerotto (1951-)


Eliana Gerotto er født i 1951 i Venedig. Hun har en grad indenfor kommunikationsteknologi fra Fondazione Davide Campari i Milano og hun har siden arbejdet med grafisk-, industriel- og interiørdesign. Eliana Gerotto har igennem årene haft forskellige stillinger og hun har blandt andet lavet grafik til magasinet ”Elle” i Paris og designet diverse boliger, kontorer, restauranter, hoteller og butikker. I dag hjælper hun med at indrette private boliger, kontorer restauranter hoteller og kommercielle butiksområder.
I 2005 skabte Eliana Gerotto sammen med Patricia Urquiola den berømte Caboche lampe, en smuk lysekrone bestående af utallige gennemsigtige methacrylat kugler, anbragt side om side for at danne noget der minder om et stort perlearmbånd med en central lyskilde.

Designet af Eliana Gerotto (1951-)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.