44.200.194.255 - US

Due & Trampedach

Due & Trampedack

Birgitte Due Madsen har særlige talenter indenfor keramik, produktdesigner og har en passion for skulpturelle former. Hvorimod Jonas Trampedach har fokusset på møbler og industrielt design. De udgør derfor et godt team, da de sammen har ideer til håndværk, præcision og perfektion.

"Når man rører ved en genstand, får man en mere sofistikeret forståelse af materialets skønhed, kvaliteten og det håndværk, der ligger bag. Og hvis man går ind i geometriens grundlæggende principper, er mulighederne for former uendelige." 

Due & Trampedack er en duo der deler deres kreative slægtskab med Fredericia, der er forankret i materialitet. De naturlige materialer er især noget designerne bliver draget af, da det ældes smukt over tid. Deres design har en fin enkelhed og funktionalitet, som de finder frem til igennem udforskning af teknikker og i sidste ende gør dem fri for begrænsninger og nødvendigvis ikke behøves at holde sig til en bestemt stil.

Designet af Due & Trampedach

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.