Doshi Levien

 

Doshi Levien er et designstudie med base i London. Det blev grundlagt i år 2000 af Nipa Doshi (f. 1971) og Jonathan Levien (f. 1972). Doshi voksede op i Indien og studerede på The National Institute of Design, imens Jonathan, som er fra Scotland uddannede sig som snedker efterfulgt af industriel design. De mødte hinanden da de begge studerede på The Royal College of Art. De har sidenhen etableret et godt ry for at skabe design, som er teknisk avanceret, kulturelt og eftertragtet. I 2008 blev de internationalt anerkendt, og fik de den prestigefyldte pris Future Legends of Design fra Cooper Hewitt National Museum of Design i New York. Doshi beskæftiger sig primært med den visuelle kultur, æstetisk forståelse af sin omverden samt tingenes væsentlighed. Hvorimod Levien er mere fokuseret på det praktiske håndværk og præcision.
De har i løbet af deres aktive år arbejdet på projekter for de førende i møbel, teknologi og modebranchen.
I samarbejde med HAY, har de skabt Uchiwa Lounge Chair og Dapper.

Designet af Doshi Levien

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.