44.220.44.148 - US

Ditte Buus Nielsen

Ditte Buus Nielsen bor i Aalborg i Danmark, hvor hun driver sit eget studie med fokus på produkt- og møbeldesign og kreativ rådgivning. Hun har en baggrund som industriel designer og har arbejdet med virksomheder som Skagerak, GUBI og Bent Hansen. Hun mener at godt design starter fra designets funktionalitet kombineret med enkle detaljer, langvarigt design og gode materialer. Hendes idéer kommer fra observationer fra hverdagen, mennesker og forskellige kulturer. Hun sætter også et spørgsmålstegn ved hvordan produkter og møbler produceres i dag og finder det vigtige at undersøge nye materialer og mere bæredygtige måder at fremstille møbler på. Gennem hele sin karriere, har hun fokuseret på mere bæredygtige løsninger. Hun mener generelt at designere skal sætte et spørgsmålstegn ved hvordan deres design fremstilles, herunder om materialerne kommer fra bæredygtige kilder og under hvilke omstændigheder de er produceret. Derudover mener hun at det mindste man kan gøre som designer er, at sørge for at værkerne er produceret ansvarligt og med et langvarigt formål. Siden 2014 har hun arbejdet som designdirektør for den danske virksomhed, Skagerak.

Designet af Ditte Buus Nielsen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.